TUNTEJA KAIKEN IKÄISILLE

VIIKKOTUNTEJA, TILAUSTUNTEJA, TYHY-LIIKUNTAA...

Alta löydät ajankohtaiset tunnit. Järjestän myös tilauksesta liikunta- ja hyvinvointipalveluja ryhmille, ota yhteyttä ja kehitetään juuri tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Kuva: Hanna Vesterinen
Kuva: Hanna Vesterinen

Joogapilates

Joogapilates tunnilla harjoitellaan turvallisesti kehon liikkuvuutta ja vahvistetaan vartalon sekä raajojen tukilihaksia jooga- ja pilatesharjoittein. Tasapaino, liikkuvuus ja lihasvoima saavat haastetta - tunnin keskiössä on keskivartalon hallinnan lisääminen. Tunti päättyy loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille ja ohjaan yksilöllisesti huomioiden ryhmäläisten erityistarpeet. Joogapilates on kehitetty UKK-instituutissa osana väitöskirjatutkimusta, linkki väitöskirjaan tässä.

  • Viikkoryhmät syyskuun alusta alkaen, tiistai-illoissa klo 17.30 Seurakalliolla Leppävirralla ja klo 19.00 Timolan liikuntasalissa. Kausimaksu 95e/kausi tai 11e/kerta. Ilmoittaudu mukaan joko sähköpostitse tai puhelimitse, täältä löydät yhteystiedot.

Lastenjooga Perhejooga

Lasten ja perhejoogassa liikutaan mielikuvituksellisen joogasadun kautta aina alkurutiineista, joogaliikkeisiin ja rentoutumisharjoitukseen sekä loppuleikkeihin ja -rutiineihin. Tunnilla heittäydytään, pidetään hauskaa ja harjoitellaan rauhouttumista. Lasten jooga 4-11 vuotiaille ja perhejooga 3-11 vuotiaille lapsille ja heidän lähiaikuiselle.

  • Perhejoogaa supersankareille on luvassa Syys-Vekaran ohjelmistossa To 20.10 klo 17.15 Soisalo-opiston salissa Varkaudessa. Tunnilla harjoitellaan tärkeitä supersankaritaitoja ja etsitään juuri Sinun supervoimasi! Hinta 10€ aikuinen+lapsi pari, lisälapset 4e. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse jonnavirolainen2018(a)gmail.com
  • Haluaistiko tilata Perhejooga tai lasten joogatunnin kouluun, päiväkotiin tai muualle? Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan lisää.

Muut liikuntatunnit ja uimaopetus

Järjestän tilauksesta toiveidenne mukaisia tunteja. Osaamista löytyy vesiliikunnasta ja uinnin tekniikka opetuksesta, kahvakuula- ja muista lihaskuntotunneista, kehonhuoltotunneista, lasten ja perheliikunnasta sekä monesta muusta. 

Luontoelämykset

Järjestän myös luontoliikuntatunteja ja elämyspalveluja luonnossa. Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä lisää. 

Ota askel kohti hyvinvointia ja tule mukaan tunneille!

© 2020 Tmi Jonna Virolainen y-tunnus 2920566-7
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!