LIIKUNTAA, HYVÄÄ OLOA, LUONTOKOKEMUKSIA?

KURSSEJA, VIIKKOTUNTEJA, TYHY-LIIKUNTAA?

Alta löydät ajankohtaiset palveluni. Järjestän myös tilauksesta liikunta- ja hyvinvointipalveluja ryhmille, ota yhteyttä ja kehitetään juuri tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Kuva: Hanna Vesterinen
Kuva: Hanna Vesterinen

Joogapilates

Joogapilates tunnilla harjoitellaan turvallisesti kehon liikkuvuutta ja vahvistetaan vartalon sekä raajojen tukilihaksia jooga- ja pilatesharjoittein. Tasapaino, liikkuvuus ja lihasvoima saavat haastetta - tunnin keskiössä on keskivartalon hallinnan lisääminen. Tunti päättyy loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille ja ohjaan yksilöllisesti huomioiden ryhmäläisten erityistarpeet. Joogapilates on kehitetty UKK-instituutissa osana väitöskirjatutkimusta. Ryhmässä käytetään erilaisia apuvälineitä kuten pilatespalloja, joogavöitä ja joogatiiliä. Oma alusta mukaan! 

  • Joogapilateksen viikkoryhmät jälleen loppiaisen jälkeen ti 9.1  Leppävirran Seurakalliolla klo 17  ja Timolassa 18.30. Kevätkausi kestää 11 krt. Hinta 95€kausi/11€ kerta.  Ilmoittaudu näppärästi holvin verkkokaupassani. Jos haluat maksaa minulle liikuntaeduin, laita ilmoittautumisesi minulle sähköpostilla jonnavirolainen2018@gmail.com

Villiyrttikurssit

Villiyrttikurssit sekä ohjatut metsähetket haluamillasi sisällöillä onnistuvat ryhmille myös tilauksesta, kysy tarjous p. 0400514427 tai jonnavirolainen2018(a)gmail.com. Alla esimerkki kevään 23 kurssin sisällöstä.

" Kurssilla tutustutaan muutamiin helposti tunnistettaviin, kerättäviin ja helppokäyttöisiin luonnon yrtteihin; niiden tunnistamiseen ja näköislajeihin, keräämiseen, käsittelyyn ja käyttömahdollisuuksiin. Osallistujat saavat materiaalia villiyrteistä. 

Mukaan hyvät kengät ja kelin mukainen vaatetus. Jos haluat kerätä yrttejä itsellesi, ota mukaan oma kori ja rasioita/paperipusseja sekä sakset. Luennon ja metsäretken jälkeen nautimme pienen iltapalan ulkosalla. 

Kesto n. 2,5h. Hinta 39€ (min 5 hlö). Tapahtumalla säävaraus - kovan sateen tai myrskytuulen sattuessa kurssi siirretään toiseen ajankohtaan. Kurssin osoite: Matinrannantie 90 b, Timola. "

Metsäjoogapilates

Omalle ryhmällesi voit tilata metsäjoogapilatesta mihin vuodenaikaan tahansa. Tarjouspyynnöt sähköpostilla. Yleiset metsäjoogapilatestunnit jälleen keväällä 24 TImolassa! 

Kun kehoa avaava ja kuunteleva sekä hallintaa harjoittava tunti viedään metsäympäristöön, on hermostolla yhä enemmän mahdollisuuksia rauhoittua. Metsäympäristö vaikuttaa kehoomme ja mieleemme monin tavoin ja tunnista tulee taatusti ainutlaatuinen kokemus. Mukaan tarvitset säätä vastaavan ja ötököiltä suojaavan vaatetuksen sekä oman alustan (vaikkapa räsymatto). Ilmoittautumiset Holvi-verkkokauppani kautta. Jos haluat hyödyntää liikuntaetuasi / lahjakorttiasi, laita minulle sähköpostia tai soita.

  •  Kesto 70min, hinta 15€/krt. Tunnit järjestetään jos väh. 5 ilmoittautunutta on edelliseen iltaan mennessä. 
  •  Lisäksi yksityisryhmille tarjoan tuntia tilauksesta.

Ulkokuulailu

Timolan kiekkokaukalon hiekkakentällä kuulaillaan tiistaisin klo 18 toukokuun alusta alkaen. Ulkokuulailussa jumpataan lihasvoimaa- ja kestävyyttä kahvakuulilla ja omalla kehon painolla rennosti yhdessä, toisia kannustaen. Tunti sopii kaikille! Mukaan oma kahvakuula ja matto sekä juomista. Laita viestiä jos haluat mukaan ulkokuulailun whats up ryhmään, jonka kautta tiedotetaan ryhmästä.

Luontoelämykset

Järjestän monipuolisesti liikuntatunteja ja elämyspalveluja luonnossa. Kesän ja syksyn 2023 tarjonnassa mm. metsäjoogapilatestunteja ja luonnontuoteneuvontaa. Järvijoogaa ja sauno iltoja on saatavilla pienryhmille kesäkaudella. Kysy rohkeasti lisää! Myös omille ryhmille onnistuu räätälöidä mieluiset ohjelmat, ole yhteydessä ja suunnitellaan toiveidenne mukainen kokonaisuus.

Lastenjooga Perhejooga

Lasten ja perhejoogassa liikutaan mielikuvituksellisen joogasadun kautta aina alkurutiineista, joogaliikkeisiin ja rentoutumisharjoitukseen sekä loppuleikkeihin ja -rutiineihin. Tunnilla heittäydytään, pidetään hauskaa ja harjoitellaan rauhouttumista. Lasten jooga 4-11 vuotiaille ja perhejooga 3-11 vuotiaille lapsille ja heidän lähiaikuiselle.

  • Talvi-Vekara viikolla 5.3 klo 17.15 jälleen perhejoogataan Soisalo-opiston salissa! Ks lisää täältä.
  • Haluaistiko tilata Perhejooga tai lasten joogatunnin kouluun, päiväkotiin tai vaikka lasten synttäreille? Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan lisää.

Muut liikuntatunnit ja uimaopetus

Järjestän tilauksesta toiveidenne mukaisia tunteja. Osaamista löytyy vesiliikunnasta ja uinnin tekniikka opetuksesta, kahvakuula- ja muista lihaskuntotunneista, kehonhuoltotunneista, lasten ja perheliikunnasta sekä monesta muusta. 

Ota askel kohti hyvinvointia ja tule mukaan tunneille!

© 2020 Tmi Jonna Virolainen y-tunnus 2920566-7
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita