Ajankohtaista

Lähiruokapäivä tapahtuma la 9.9 klo 11-15! Metsänväen lähiruokaa on neljän kaveruksen popup-ravintola, jossa tarjoillaan mm. menukokonaisuus kolmenkalankeitosta itse tehdyn sämpylän kanssa tarjoiltuna, jonka kruunaa vadelmajälkkäri ja kahvi/yrttijuoma (10€). Terassin katteen alla syömään mahtuu isompikin porukka, joten sadesääkään ei haittaa. Kahvihampaan kolottajille löytyy myös pientä makeaa ja suolaista kyytipojaksi. Kaikki herkkumme on valmistettu pääosin itse kasvatetuista ja kerätyistä aineksista ja lasten kioski palvelee pienempiä herkkusuita! Livemusiikkia ja ajanvietettä lapsille myös luvassa! Tapahtumassa käteis- tai mobilepay maksu. TERVETULOA:)

***** 
Kesän metsäjoogapilates ja kahvakuulatunnit on nyt taputeltu, ja talvikauden joogapilates viikkotunnit jatkuvat 5.9 alkaen

*****

Virtuaalinen Joulun kehonhuolto ja lentävät tontut perheliikuntahetki on osa Timolan kylän yhteisöllistä joulukalenteria. Linkki Tmi Jonna Virolainen luukkuun tulee 4.12 tähän ja some -kanavilleni. Kehonhuolto hetki on jumpattavissa oman aikataulusi mukaan niin monta kerta kuin haluat koko joulun ajan, ja vähän ylikin!

*****

Asiakkaiden pyynnöstä olen liittynyt myös Edenred verkostoon! Nyt löydät minut muiden liikuntaetujen lisäksi myös Edenredin toimipisteistä ja palveluntarjoajista nimellä: Tmi Jonna Virolainen. Tervetuloa jumpalle! Käytä erääntyvät liikuntaetusi vaikka Joogapilates tunteihin Leppävirta - Timola akselilla, virtuaalitunteihin tai vaikkapa kevään tuleviin metsäjoogapilatestunteihin!

Maksutapoina käyvät Smartum, Epassi ja Edenred!

Nyt voit maksaa jumpat myös liikuntaeduin. Löydät minut nimellä Tmi Jonna Virolainen sekä Smartumin, Epassin ja Edenredin palveluntarjoajista. Voit maksaa liikuntaeduilla yksittäisen jumpan, kausimaksun tai ostaa itsellesi lahjakortin avoimelle summalle tulevia jumppia varten!

Jos tarvitset apua, laita sähköpostia; jonnavirolainen2018(a)gmail.com


© 2020 Tmi Jonna Virolainen y-tunnus 2920566-7
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita